top of page

Y H T E I S T Y Ö K U M P P A N I T   
&    S I D O S R Y H M Ä T

Mainio.JPG
Sieppaa.JPG
Lean Culture.JPG
jasenlogo.jpg
yrittäjät.JPG
flow-logo-musta.webp

- Y H T E I S T Y Ö

flow-logo-musta.webp

M U U T O S T O I M I S T O

Kiinnostuin ensimmäisen kerran muutostoimisto Flown ajatuksista ja tekemisestä vuonna 2017, kun osallistuin tilaisuuteen, jossa Flown partneri ja strategi Kalle Ruuskanen esiintyi ja kertoi näkemyksistään asiakaskokemuksen syvemmästä merkityksestä ja sen johtamisesta organisaatioissa. Harvoin tapaa niin inspiroivaa ja innostavaa esiintyjää, jolla on niin vankka kokemus ja asiantuntijuus monilta eri aloilta. Sen jälkeen olen seurannut Flown toimintaa etäältä ihaillen ja huomannut, että meitä yhdistää samanlainen dna ja ajatukset niin muutoksen johtamisesta, asiakaskokemuksen anatomiasta kuin henkilöstökokemuksen merkityksestäkin.

 

Sen vuoksi olen aivan haltioitunut, että minulla on mahdollisuus päästä mukaan Flown energiseen, osaavaan ja innovatiiviseen heimoon ja jatkossa muutostoimisto Flown konseptit ja opit ovat myös H2H Consultingin käytettävissä.

 

Ota yhteyttä, kysy lisää ja lue lisää Flown opeista osoitteessa www.flow.fi

H 2 H    A P U V O I M A T

Asiakastyössä apunani toimii Hanna-Kaisa Vaittinen erityisesti silloin, kun tarvitaan palvelumuotoilullista tai tarinankerronnallista osaamista. Hanna-Kaisan erityisosaamista ovat kuuntelu ja kartoitukset, asiakaspolkujen ja prosessikuvausten laatiminen sekä kokonaisuuksien hahmottaminen. Hänen ihmislähtöinen ja ratkaisukeskeinen työtapansa palvelevat niin palvelun käyttäjää kuin liiketoimintaa. Elämänmakuisen ja verevän tarinankerronnan lisäksi Hanna-Kaisalta hoituvat myös yrityksen monipuoliset viestintätehtävät ja sosiaalinen media suunnittelusta toteutukseen.


H A N N A - K A I S A    V A I T T I N E N 

puh: +358 50 393 4951
email: hannakaisavaittinen@gmail.com

Hanna-KaisaVaittinen.jpg

Olen energinen, positiivinen ja aikaansaava tyyppi. Kykenen monipuoliseen ajatteluun, ideointiin ja saan kokonaisuudet haltuun. Vahvin kokemukseni on viestinnän ja markkinoinnin monipuolisista tehtävistä strategisesta suunnittelusta toteutukseen. 

Olen myös päivittänyt osaamistani pitkin matkaa; viimeisimpänä tietojenkäsittelyn opinnot, erityisesti palvelumuotoilu ja käyttäjälähtöinen suunnittelu. Erikoistaitojani on kuuntelu, ihmislähtöisyys sekä Rubikin kuution ratkaiseminen.

H A N N A - K A I S A    V A I T T I N E N

K I I N N O S T U I T K O ?


Onko yrityksellänne erityisiä haasteita asiakaskokemuksenne parantamiseksi? Eikä oikein aikaa tai resursseja tai osaamista lähteäksenne työstämään niitä? Olen juuri oikea henkilö auttamaan Teitä siinä. Ole yhteydessä jo tänään!

+358 40 501 6262 tai piia.parssinen@h2h.fi


 

DSC_0962.jpg
bottom of page